Materiaaldistributie wateraansluiting voor 20 families

Hierbij enkele foto's van de materiaaldistributie voor de wateraansluiting voor 20 families van Kothamupparru en Burayagudem dorpen.

Fr. Francis, de Provinciaal Sociale Werken van de Provincie Marymatha van de Vincentiaanse Congregatie was bij die gelegenheid aanwezig, alsook de autoriteiten van Panchayath, waaronder de secretaris van Panchayath.

Als onderdeel van zijn bezoek gaf BDS dankzij de steun van Side by Side India HD-waterleidingen, kranen, betonnen ringen en twee zakken cement voor de bouw van een watertank in huizen. In de Panchayath heeft BDS voor elke familie een bedrag van Rs. 3000/- betaald voor het gebruik van de wateraansluiting. De cashcheque werd bij dezelfde gelegenheid overhandigd aan de Panchayath secretaris. Van het deel van Panchayath hebben zij een aftrek van Rs. 600/- in de vergoeding voor de aansluiting per gezin gegeven.

Door gebruik te maken van een wateraansluiting voor deze gezinnen hopen we hen te laten wennen aan het gebruik van toiletten. Vooral voor de vrouwen zal dit een enorme vooruitgang zijn. Zo zullen ze niet meer blootgesteld worden aan slangen, ratten en opdringerige mannen.

De Panchayath autoriteiten en de mensen danken Side By Side India en BDS voor het opnemen van dergelijke heilzame programma's voor de mensen.