Side by Side India vzw nodigde eind 2019 Father Joby van de Bhimadole Development Society, onze lokale partner in India, uit om een bezoek te brengen aan België. Father Joby kon dit bezoek combineren met zijn stage die hij in het kader van zijn studies Sociaal Werk diende te doen. De Sociale Hogeschool University College Leuven-Limburg, zorgde ervoor dat hij stages kon doen in het Dr. Guislain Psychiatrisch Centrum te Gent en in het Psychiatrisch Centrum Alexianen te Tienen.

Father Joby heeft door dit bezoek nader kennis kunnen maken met de werking van Side by Side India vzw, hij heeft immers op 21 november de sponsors kunnen ontmoeten tijdens onze jaarlijkse benefiet te Brugge. Tevens heeft Father Joby de werking van de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen van dichterbij kunnen observeren. Tijdens zijn bezoek heeft hij ook kennis gemaakt met De Bouworde. Zij zijn geïnteresseerd om een bezoek te brengen aan de Bhimadole Development Society om te bekijken of er aldaar vrijwilligers in de zomermaanden kunnen helpen.

Het is onze hoop dat hij naast de bezoeken aan Brussel, Gent, Leuven, Gent, Ronse en de ontmoetingen ook nieuwe inzichten kan meenemen naar de Bhimadole Development Society. Dat zou onze samenwerking enkel kunnen versterken ten voordelen van de werken voor de dorpsbewoners van Eluru.

Enkele impressies: https://photos.app.goo.gl/vfmDtYAtRTGUutb26