Hulpverlening Covid-19

Beste

Ik begin met een gebed voor de hele mensheid die wereldwijd lijdt. Bedankt dat je in deze moeilijke tijden contact met ons hebt opgenomen. Onze hulpvraag zal nog drie à vier maanden weerklinken, aangezien de lockdown in India waarschijnlijk opnieuw verlengd zal worden.

Wij vragen uw hulp bij de verspreiding van voedingspakketten, medicijnen en hygiënemateriaal. Een pakket dat een gezin gedurende vijftien dagen kan ondersteunen, kost Rs 2500 (€ 30). Ik laat het aan jou over om te beoordelen hoeveel pakketten Side by Side India in deze periode zou willen sponsoren.

Ik kijk uit naar een wereld die snel weer bevrijd is van covid-19. India zal het niet redden als overdracht van het virus binnen de gemeenschap aanvangt.

Hartelijke groeten
Sarbani

" Tussen stimulus en respons is er een ruimte. In die ruimte is onze kracht om ons antwoord te kiezen. In ons antwoord ligt onze groei en onze vrijheid " Viktor. E. Frankl

U kunt dit project steunen door uw bijdrage te storten op rekening van Hubeje vzw BE43 4352 0990 0101, met als mededeling ‘Side by Side 469 - Covid-19’. Voor stortingen vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest, wat recht geeft op een belastingsvermindering van 45% van het bedrag van de gift. Deze belastingvermindering voor giften  wordt in 2020 verhoogd van 45% naar 60%.

Wenst u in 2020 één gezin één maand lang te steunen, dan stort u € 60 en kost u dat effectief slechts € 24 na inbreng van uw fiscaal attest.
Eén gezin steunen voor een ganse maand kost u dus minder dan één gezin te steunen voor 15 dagen.